|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
KALIN_1984 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 18:43 Заглавие: Повреда у друг мой касетофон |
|
|
Марката е някаква HORIZON, малък, моно!!! Проблемът е следният - като пусна касетка вътре, щом натисна PLAY, лентата направи най-много 3-4 сантиментра и спре. После пренавивам назад или напред, пускам отново, касетката тръгне за максимум една минута (през това време си мени и оборотите ) и пак запецне!
Някой може ли да ми каже на какво се дължи това, понеже от доста време не го бях ползвал, сигурно година и половина и беше потънал целият в прах. Недоумявам как така от само себе си може да се развали - нещо ролката ли е, какво? Касетката я затварям хубаво, но... ако някой може да ми каже защо ги прави всичките тези номера, ще му бъда много благодарен. Купих го декември 1997г. и досега никога не ми е създавал проблеми и ми е много странно каква е причината. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 19:07 Заглавие: |
|
|
Доста трудно ще ти се помогне така - механиката на касетофоните понякога е капризна. Все пак кажи като начало фул автостоп ли е или само на плей. Освен това виж касетата да не върви трудно. Провери и маховика дали се върти свободно, да не е затегнал плъзгащия лагер. Ако нещо от това не ти е ясно значи няма да се справиш сам. Практиката тук е да не се отговаря на подобни питания, но все пак мисля, че не трябва да се отказва поне елементарна помощ. Успех. П.С. ако модераторите преценят нека "делнат" писанието ми. Все тая  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 19:07 Заглавие: |
|
|
Сменяй притискащата ролка!Ако не се получи-нещо с механиката не е наред,но там вече е по-тънка работа. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 19:09 Заглавие: |
|
|
Сменяй ремъците. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 19:23 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | Практиката тук е да не се отговаря на подобни питания, но все пак мисля, че не трябва да се отказва поне елементарна помощ. |
Няма проблем да се помогне в случая,но все пак си мисля че ремонта на механика,особено от някой,който не се е занимавал с такова нещо си е доста мъчно занимание...
Ако не се оправиш след по-горните насоки от колегите може да помислиш и да го дадеш на някой колега дето се разправя с такива неща да го погледне.
Друг е въпроса за такава машинка,квато я описваш дали си заслужава да се дават пари за ремонта. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|