| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nexus Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 21:10 Заглавие: Схема за ТВ Филипс ... |
|
|
Здравейте, търся схема за тв Philips 20GR1252/59P Модел 1990 с шаси GR1-AX 20-S ................ има интересни различия от чистия GR1 (достатъчни да ме тровят ).. Като цяло тв-то си работи когато иска - ако тръгне, докато не се изключи нямя проблеми . След това тръгва за около секунда и изключва. Дори и в stend-bay ... Ако някой може да ми помогне - 10х предварително ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 22:45 Заглавие: |
|
|
Понеже пиша от къщи и схемата не е пред мен то ти препоръчвам а даже не се съмнявам че си сменил катодното кондензаторче 6.8мф. и дроселчето към него те са до ТХОто.При това положение аз отпойвам и тиристора който изключва захранването при товар и следя от къде може да бъде товара като наблюдавам картината и по нейното изменение се ориентирам за дефекта.
PS. Става въпрос за С2523 и дросел 5524.Но първо смени кондензатора. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
|
|
 |
Nexus Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 17:28 Заглавие: |
|
|
Набедения кондезатор и дросел са били сменени преди мен (съответно с 10м/35В и мостче....) Единственото което забелязох при бързия оглед бе че С2542 ( в 12 В на вторичната на ТХО то) е леко "бременен"......
10x cdi , след доста мъки успях да сваля схемата....... _________________ I'm on the highway to hell
No stop signs, speed limit
Nobody's gonna slow me down
Nobody's gonna mess me round |
|
|
 |
|