| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
uck Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 18:35 Заглавие: Превключване на банда на авто Pioneer DEH-P80MP |
|
|
Здравейте,
За първи път пиша в форума и се извинявам предварително ако съм нарушил някое правило. (в последствие ще се поправя)
Имам въпрос за автомобилно цд Pioneer DEH-P80MP внесено от USA и работещо на тамошния стандарт за радио станциите , които са на нечетни числа. С други думи не спира на четни станции (като 91.2MHz и 100.8MHz.)
Можете ли да ми кажете как да го превключа на европейския стандарт ,че да се възползвам максимално от super tuner/a му?
Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
uck Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 8:29 Заглавие: Re: Превключване на банда на авто Pioneer DEH-P80MP |
|
|
 |
|
|
 |
uck Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 9:58 Заглавие: Re: Превключване на банда на авто Pioneer DEH-P80MP |
|
|
| Наистина много бих се радвал ако ми помогнете. Не вярвам ,че сред всичките тези умове ,които се навъртат в форума няма да има поне един ,който да не знае решението на проблема ми. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 10:59 Заглавие: Re: Превключване на банда на авто Pioneer DEH-P80MP |
|
|
Що?
Къв е проблема да няма?Ами може пък и да няма...
Занес го на сервиз,който се занимава с такива неща.Тук от Ямбол има достатъчно колеги,при това добри специалисти.
Нека да го погледнат-като не става-ше си го слушаш така или отива в казаня... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|