| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 15:27 Заглавие: |
|
|
| *joda написа: | регистриран съм ама съм на друг комп.
...... | И какво от това? Влез си с username и password-а....  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 18:50 Заглавие: |
|
|
| Не си знам паролата, браузъра я помни. Нито се заяждам, нито искам аз нещо. Ако стане напечено, станем много Гост-овете или някой поиска си съобщавам ника. Не се крия. Ако дразни няма да се обаждам повече, не е проблем. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 21:28 Заглавие: |
|
|
Не става въпрос за заяждане, но ако си преинсталираш Windows-а или с каквото е там РС-то? Аз затова си имам една тетрадка в която си записвам всички ник-ове и пароли ( недай си боже да попадне в лоши ръце ). |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 21:40 Заглавие: |
|
|
Освен тетрадка има и Roboform, супер програмка. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
*joda Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 22:58 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за офтопика ама админа може да отцепи тези съобщения или да ги изтрие. Проблема ми всъщност е простичък. Наложи се да разделя частното от служебното защото губех много време за глупости през работно време. Затова взех друг комп (за работа само) и умишлено не съм копирал както лични имеили така и данни за достъп до чатове, скайп и каквото там има още от личния. Не че не мога - не искам. От време на време пак се изкушавам (както в момента) но поради липса на горните данни възможностите ми са силно ограничени и загубата на време значително намаля. Драстична мярка но ефективна. Тук вече се включвам рядко, за елементарни неща и без да споря та не мислех че ника ще е важен. Както казах ако дразни няма да поствам, загубата няма да е голяма  |
|
|
 |
|