| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 20:05 Заглавие: TV-PHILIPS 25GR5760 изображението много закъснява |
|
|
| Колеги,това е проблем който често срещам при Филипс. Шасито е G110 модела е 25GR5760. Когато е студен ТВ ,т.е. не е пускан 24 часа изображението идва чак след няколко минути докато звука тръгва веднага.Отоплението също тръгва нормално.Всички напрежения са в норма.Веднъж загрял за деня трябва да се чака не повече от минута.Бих определил дефекта като козметичен но с времето този процес се задълбочава .Моля за съдействие. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 20:23 Заглавие: |
|
|
Най-често-кинескоп. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 20:24 Заглавие: |
|
|
Кинескоп?
Или нещо по АВL до видео усив.? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 20:34 Заглавие: |
|
|
| За RGB нищо не си писал,но и аз съм на мнение >кинескоп |
|
|
 |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 20:45 Заглавие: |
|
|
| Забравих може би да кажа,че кинескопа е с много добро качество, но не е проблем да сложа друг.В мазето имам няколко, само незнам дали ще е проблем ако уцеля някой който е 100Hz, но ще опитам. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 21:09 Заглавие: |
|
|
| ivtv1 написа: | Забравих може би да кажа,че кинескопа е с много добро качество, но не е проблем да сложа друг.
|
Това че свети добре и дава добра картина като фокусировка и баланс,още не значи че докато е студен има необходимата емисия.
| ivtv1 написа: | | В мазето имам няколко, само незнам дали ще е проблем ако уцеля някой който е 100Hz |
Проблем е.Заради ОС.
А дали е кинескопа косвено можеш са съдиш по това,като вдигнеш скрийна и отоплитеното дали няма да се подобри положението.
А още по-добре като го пуснеш със предварително подгрят кинескоп от външен източник примерно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|