| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 9:59 Заглавие: търся си BT GPS |
|
|
Здравейте! Някой ще може ли да ми препоръча марка и модел за BlueTooth GPS устройство, някъде към 100тина лева Какво ще кажете за това? http://www.mobilebulgaria.com/gpss/view.php?id=65 Марката Holux не ми е много известна... мога ли да й имам доверие? _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 12:50 Заглавие: |
|
|
Напълно можеш да и имаш доверие. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 18:27 Заглавие: |
|
|
| Вземи си М1000, по добър е, по нов модел. Имам го от половин година. |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 20:10 Заглавие: |
|
|
И аз ти препоръчвам HOLUX M-1000 с пъти е по-добър а и е по-евтин. Аз го имам от началото на годината и е просто "железен" а и е с батерия като тази на гсм-а ми (нокия 6600), има си зарядно за кола и кабел за зареждане и връзка с комп - усб
 |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 20:26 Заглавие: Re: търся си BT GPS |
|
|
| lio Kler написа: | Здравейте! Някой ще може ли да ми препоръча марка и модел за BlueTooth GPS устройство, някъде към 100тина лева Какво ще кажете за това? http://www.mobilebulgaria.com/gpss/view.php?id=65 Марката Holux не ми е много известна... мога ли да й имам доверие? |
Още един глас за холукс м1000, този който си харесал е скъп, стар модел,по -малко чувствителен и харчи 3 пъти повече ток. Беше стария ми ГПС |
|
|
 |
|