|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Carl_Cox Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 8:56 Заглавие: Nokia 3310 Lcd термометър |
|
|
попднах на една интересна схема
http://www.electronics-lab.com/projects/mcu/013/index.html
Цялото ми уважение, но по принцип не се занимавам с PIC-ове и микроконтролери,но като гледам че е дадена програмата...
та този термометър ми се стори интерсна работа,искам да попитам хора занимаващи се с МК да кажат своето мение заслужава ли си да се направи |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 9:33 Заглавие: |
|
|
Здравей. Точно преди няколко дена и аз търсих приложение на старата си нокия и аз попаднах на тази схема. Понеже и аз не разбирам от микроконтролери и никога не съм програмирал се отказах. Иначе какво значи "Дали си заслужава"? Това си е съвсем любителска изработка с професионални елементи . Така че в този случай мога да ти кажа само едно - ако имаш стара нокия за която се чудиш какво приложение да и намериш и ако имаш някой който да ти програмира котролера - давай. Ако не след два дена ще ти мине треската.
П.П. Учудващо е колко много приложения могат да имат дисплейте на старите телефони.
Успех и да пишеш ако направиш нещо!!!
Поздрави Колев. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 18:40 Заглавие: |
|
|
| Схемката е елементарна и я бях правил с единствената цел да тествам работоспособността на дисплеите от Nokia 3310, 3410 и т.н. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|