| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 23:43 Заглавие: Телевизор - Проблем |
|
|
Здравейте.Наскоро си купих Sharp LC20S5E 20 инча.Но имам следния проблем.Наместих каналите,които са малко,защото съм с антена не с кабелна или сателит.Но когато изключа телевизора и когато го включа екрана е черен и трябва да сменя друга програма за да се оправи.Но на Канал 1 и ТВ2 този проблем го няма.При тях като си включа телевизора и веднага си тръгват.Някой знае ли къде е проблема и как мога да го оправя?Телевизора ми е включен с Система за домашно кино и с компа ми,но не вярвам това да е проблема защото още преди да го включа проблема съществуваше.
И други който е по-маловажен проблем.От магазина от който си купих телевизора имаше часовник на него.Как се слага този часовник?
Извинявам се ако темата не е за тука,но не намерих по подходящо място.
Мерси на отзовалите се да ми помогнат. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:08 Заглавие: |
|
|
1.Прочети Инструкция за ползване на телевизора!!! Поне два пъти и внимателно!
2.Отиди в магазина, за да ти обяснят нещата. Виж как се държат други екземпляри от този модел там.
3.Ако нищо не стане и си мислиш, че има проблем, връщаш телевизора в магазина. Те са длъжни да се свържат със сервиза и до 1 месец да ти го отремонтират. Ако това не стане, с протокол от сервизната база отиваш пак в магазина и си вземаш нов телевизор.
Това, при положение, че е минал съответният срок от покупката! Не помня дали беше 10 или 14 работни дни по закон. Ако не са минали, направо го сменяш в магазина! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 9:46 Заглавие: |
|
|
| 3 седмици минаха.Упътванията съм ги чел повече от 2 пъти,но никъде не намерих за такъв вид проблем.Те са 2 книжки едната на Български,но тя е обща за SHARP,а другата на английски тя е специално за това дистанционно и телевизор.За магазина взех го от един магазин Зора във Варна преди 3 седмици някъде.Чесно казано се прецаках с този телевизор,но смятам да си взема друг и не от там.Все пак пак ще прочета упътванията - за пореден път. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 10:27 Заглавие: |
|
|
Опита ли да му пренастроиш програмите, на автоматично търсене? _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 11:07 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | Опита ли да му пренастроиш програмите, на автоматично търсене? |
Ами аз така само ги търся.С автоматично.Ръчно е доста трудно.И когато ги намери после само си ги наредих.....сортирах ги....Но е интересното защо някой от програмите като Канал 1 и ТВ2 няма проблем при тях.Да не би нещо от сортирането да е.Ама не вярвам.То ако е така за какво ще го слагат. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 11:21 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Наместих каналите,които са малко,защото съм с антена не с кабелна или сателит. |
| Цитат: | | С автоматично.Ръчно е доста трудно. |
Братче ,викни си някой да ти настрои телевизора ,защото съдейки по гореписаното -няма да се справиш сам. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 11:23 Заглавие: |
|
|
| Какво му е интересното те са с най-силен сигнал.Виж дали има опция за маскиране на картината когато нямаш сигнал на антената и я премахни. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 18:50 Заглавие: |
|
|
| mitcd написа: | | Какво му е интересното те са с най-силен сигнал.Виж дали има опция за маскиране на картината когато нямаш сигнал на антената и я премахни. |
Ако ми кажеш как е това на английски - маскиране
Иначе мерси за съветите. |
|
|
 |
|