| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 15:49 Заглавие: monitor.net.ru-акаунта ми изчезва |
|
|
| В сайта на monitor.net.ru.вече няколко пъти си правя регистрация и след определен период ми казва,че няма такъв потребител.Не съм много в час с руския език и явно нещо бъркам при регистрацията.Та какво трябва да направя за да не ми анулират акаунта. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 15:53 Заглавие: |
|
|
Трябва и да се пише там от време на време.Иначе така става. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 19:32 Заглавие: |
|
|
| Да му се невиди и мен сега не ме пуска! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 19:39 Заглавие: |
|
|
Изобщо не пишете,ако пишете 1-2 пъти в месеца ще ви забършат.Аз не знам колко пъти съм се логвал и пишех и пак сабя ,сега от 2 месеца съм пак и нищо не пиша и няма проблеми  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 19:51 Заглавие: |
|
|
Аз съм там от 4 години и не са ме бърсали досега.Ама пиша редовно де.
Има и друго-може да пишете из теми дето после отиват в "кУрзината" и така да не ви остават съобщения.
"Говорилнята" там също редовно е зачистват. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 20:04 Заглавие: |
|
|
Аз пък никога не съм членувал във форума им и не считам че това е върха на техническата мисъл.Просто много народ са там и все някой напише истината за проблема.Хайде как пък толкова години се оправяхме и без тях,ама тя глезотията няма граници,говоря и в това число за себе си. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 20:43 Заглавие: |
|
|
| Неприятното идва от това ,че за да ползваш "Поиск" ,трябва да си регистиран. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 20:46 Заглавие: |
|
|
Има участник - има акаунт. А участници са тези, които взимат участие в тематичните раздели.
От момента на регистрация трябва да има поне 1 пост за 10 дни. След това поне по 1 пост на 3 месеца. За достъп до файлообменника трябва да имате статус <участник> в личния профил. На наблюдателите, които не са отговорили на елементарния входен тест документация не им трябва.
Препоръчвам ви да си свалите архивите, свободни са. Там търсенето работи многократно по-добре.
Ако някой смята, че има още какво да добави - на лични. Другото е само чесане на клавиатури. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|