Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Телевизор - Проблем

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2008 23:43    Заглавие: Телевизор - Проблем Отговорете с цитат

Здравейте.Наскоро си купих Sharp LC20S5E 20 инча.Но имам следния проблем.Наместих каналите,които са малко,защото съм с антена не с кабелна или сателит.Но когато изключа телевизора и когато го включа екрана е черен и трябва да сменя друга програма за да се оправи.Но на Канал 1 и ТВ2 този проблем го няма.При тях като си включа телевизора и веднага си тръгват.Някой знае ли къде е проблема и как мога да го оправя?Телевизора ми е включен с Система за домашно кино и с компа ми,но не вярвам това да е проблема защото още преди да го включа проблема съществуваше.

И други който е по-маловажен проблем.От магазина от който си купих телевизора имаше часовник на него.Как се слага този часовник?

Извинявам се ако темата не е за тука,но не намерих по подходящо място.

Мерси на отзовалите се да ми помогнат.
Върнете се в началото
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:08    Заглавие: Отговорете с цитат

1.Прочети Инструкция за ползване на телевизора!!! Поне два пъти и внимателно!
2.Отиди в магазина, за да ти обяснят нещата. Виж как се държат други екземпляри от този модел там.
3.Ако нищо не стане и си мислиш, че има проблем, връщаш телевизора в магазина. Те са длъжни да се свържат със сервиза и до 1 месец да ти го отремонтират. Ако това не стане, с протокол от сервизната база отиваш пак в магазина и си вземаш нов телевизор.
Това, при положение, че е минал съответният срок от покупката! Не помня дали беше 10 или 14 работни дни по закон. Ако не са минали, направо го сменяш в магазина!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

3 седмици минаха.Упътванията съм ги чел повече от 2 пъти,но никъде не намерих за такъв вид проблем.Те са 2 книжки едната на Български,но тя е обща за SHARP,а другата на английски тя е специално за това дистанционно и телевизор.За магазина взех го от един магазин Зора във Варна преди 3 седмици някъде.Чесно казано се прецаках с този телевизор,но смятам да си взема друг и не от там.Все пак пак ще прочета упътванията - за пореден път.
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 10:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Опита ли да му пренастроиш програмите, на автоматично търсене?
Гост

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

ivankrivodol написа:
Опита ли да му пренастроиш програмите, на автоматично търсене?

Ами аз така само ги търся.С автоматично.Ръчно е доста трудно.И когато ги намери после само си ги наредих.....сортирах ги....Но е интересното защо някой от програмите като Канал 1 и ТВ2 няма проблем при тях.Да не би нещо от сортирането да е.Ама не вярвам.То ако е така за какво ще го слагат.
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 11:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Наместих каналите,които са малко,защото съм с антена не с кабелна или сателит.

Цитат:
С автоматично.Ръчно е доста трудно.

Братче ,викни си някой да ти настрои телевизора ,защото съдейки по гореписаното -няма да се справиш сам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 11:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво му е интересното те са с най-силен сигнал.Виж дали има опция за маскиране на картината когато нямаш сигнал на антената и я премахни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 18:50    Заглавие: Отговорете с цитат

mitcd написа:
Какво му е интересното те са с най-силен сигнал.Виж дали има опция за маскиране на картината когато нямаш сигнал на антената и я премахни.

Ако ми кажеш как е това на английски - маскиране Laughing

Иначе мерси за съветите.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети