Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам професионален уред Fluke 187 ПРОДАДЕН

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikifena
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 28, 2008 9:28    Заглавие: Продавам професионален уред Fluke 187 ПРОДАДЕН Отговорете с цитат

Продавам професионален мултицет Fluke 187. Уреда е един от най-точните уреди на пазара. Дори спокойно мога да кажа, че от него по-точен ръчен (handield) уред няма. Купувал съм го от америка преди 2-3 години. Върви си с оригиналните сонди. Аз съм му първи собственик. Този уред върви с livetime warranty – доживотна гаранция, която включва според Fluke, че уреда е в гаранция 7 години след като се спре от производство. Накратко за уреда: мери съпротивление, капацитет, ток напрежение, температура, има доста опции – мерене на AC+DC, релативно мерене – идеално ако мерите съпротивление 0.5 ома. Дават се сондите на късо, уреда отчита съпротивление от 0.7 до 1 ом. Натиска се релатив и се нулира уреда. Така вече се отчита разликата между стойността на съпротивлението на сондите плюс резистора, и на съпротивлението на сондите. Уреда е напълно работещ без никакви забележки. Преди месец съм му сменил батериите – 3ти комплект слагам от както го имам. С един комплект държи около година и половина. В зависимост от ползването. Уреда може да се калибрира. Отзад има лепенка под която има копче за да се влезне в режим калибриране. Не е калибриран от както съм го купи. Калибрирането можете да си го направите вие или да дадете уреда в лаборатория на флюк за калибриране. Уреда има инфраред порт през който с подходящ софтуер FlukeView(имам го кракнат и годавам и него) можете да си следите различни процеси. Връзката става с инфраред, ама аз така и не я подкарах.
Уреда е супер за подбиране на елементи. Например за подбиране на резистори за мик преамп за фантомно - 6к8, уреда ми ги показва като 6,821к например, което значи, че могат да се подберат 2 резистора с точност 0,0001% точност!!!
До сега не съм му сменял бушоните. Те са си оригиналните, а и честно да си призная ток почти не съм мерил с него.

От този сайт можете да видите всичките документи на уреда:
http://us.fluke.com/usen/products/Fluke+187+189.htm?catalog_name=FlukeUnitedStates

И снимки на моя уред:
http://n-audio.net/manuals/Fluke/
Снимките нарочно са по-големи за да му се види детайлно всичко по него.

Цената на уреда е 440 лева
Само да отбележа, че този уред струваше до миналата година 1200 лева с ддс в електронинвест.

Освен това искам да кажа, че съм се отнасял към уреда много грижовно. Като цяло много си ценя и пазя техниките. Почти не е излизал от нас, не е мандахерцан блъскан и тн.

Връзка:
ПМ
на е-mail [email protected]
Николай Христов

Намирам се в Пловдив, но не ми е проблем да го пратя навсякъде с куриери за сметка на купувача.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети