| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 18:07 Заглавие: avtonomno zahranvane |
|
|
| iskam da popitam kak da si napravia avtonomno zahranvane kolkoto po podrobno napisano tolkova po dobre blagodaria predvaritelno |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 18:25 Заглавие: |
|
|
Автономно захранване за какво?
И от какво автономно? |
|
|
 |
KokoBoko Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 19:56 Заглавие: Re: avtonomno zahranvane |
|
|
| Anonymous написа: | | iskam da popitam kak da si napravia avtonomno zahranvane kolkoto po podrobno napisano tolkova po dobre blagodaria predvaritelno |
Vzimash si edin dizelov 10kW agregat , izkluchvash se ot Energo i si gotov ne e losho i da imash UPS 10kW i pone 1h da izdyrja
No za celta shte ti triabva dosta investicia , no kolkoto i da vlojish za goliamo syjalenia pak shte ti e po skypo ot tradicionnoto .
No golemite firmi si slagat avtonomni zahranvania na takiva mesta deto energo im iskat kosmicheski symi za prisyediniavane , naprimer Globul za da pokriat byrzo mnogo raioni sa naslojili agregati po bairi i chukari no to ne harchi poveche ot 1-3kW s klimatika ako go ima vyobshte
V kryga na po realistichnoto i dostypnoto predi vreme niakyde mi popadna edin link na edna BG firma mai ot varna beshe , prodavaha slunchevi zahranvashti ustroistva s invertor na 220V do 3kW non stop zahranvane , ne znam do kolko kW poveche moje da si go napravish  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 20:44 Заглавие: |
|
|
sajeliavam che ne sam utochnil moje i da ne e avtonomno no iskam da zahrania 1 kolona ot 40W
i gotovi prodavat li si v magazinite |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 22:57 Заглавие: |
|
|
| ne 4e ne6to ama otkaji se |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 22:14 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | sajeliavam che ne sam utochnil moje i da ne e avtonomno no iskam da zahrania 1 kolona ot 40W
i gotovi prodavat li si v magazinite |
Тази колона къде ще я използваш в автомобил или в дома.Ако търсиш усивател има готови по всички магазини за електроника |
|
|
 |
|