| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гостче Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 13:57 Заглавие: ПРЕДАВАТЕЛ |
|
|
| здравейте. Искам да попитам може ли да ми даде някой информация за принципите на радиопредвателите (FM) но не такива базисни неща дето намирам в нета като що е честота и закона на ом. тиа работи ги знам. По скоро искам да разбера каква е разликата между обикновен нискочестотен усилвател и високочестотните. Какви проблеми пораждат високите честоти и как се рещават. а също и нещо за антените. Основни схеми и т. нт. Много съм запален по тези неща и искам да ги разбера и реализирам в последствие. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 14:02 Заглавие: |
|
|
| Отиваш в библиотеката и четеш четеш...Тук едва ли някой ще изгуби толкова време да ти чете лекции. |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 18:01 Заглавие: |
|
|
| И аз това препоръчвам в библиотеката и четене. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 18:27 Заглавие: |
|
|
| Ами без четене явно няма да стане. А по - удобно се чете от книги, от компа зор. FM - frequency modulation (честотна модулация). ВЧ усилватеите са си за високи честоти и работят обикновено в клас С а НЧУ работи А, АВ или В. |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 22:06 Заглавие: Re: ПРЕДАВАТЕЛ |
|
|
| гостче написа: | | здравейте. Искам да попитам може ли да ми даде някой информация за принципите на радиопредвателите (FM) но не такива базисни неща дето намирам в нета като що е честота и закона на ом. тиа работи ги знам. По скоро искам да разбера каква е разликата между обикновен нискочестотен усилвател и високочестотните. Какви проблеми пораждат високите честоти и как се рещават. а също и нещо за антените. Основни схеми и т. нт. Много съм запален по тези неща и искам да ги разбера и реализирам в последствие. |
Ако обясниш точно какво искаш да направиш,може и да ти предложат решение колегите. |
|
|
 |
|