| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zafir4o Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 9:25 Заглавие: alarma pilot |
|
|
аз съшто си купих аларма от кауфланд и въобще не вдявам за какво са дадени два плюса ако някй може да прати някаква схема за свързване ще съм благодарен
Добре дошъл!
Оправи си мейла от профила да е видим,като искаш да ти се праща нещо  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
niki_asd Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 14:48 Заглавие: |
|
|
| Аз също си взех от тях ,но от приложената диаграма не става ясно къде и какво да се свързва .Ако някой може да помогне с примерна схема или по точно разяснение . |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 19:20 Заглавие: |
|
|
Ами качете схемата че да видим.Боба го свърших и няма как да гледам така За какъв чеп си купувате аларми от КАУФЛАНД?Аз от там си купувам сирене и кафе. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
zafir4o Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 7:59 Заглавие: |
|
|
а бе ти като си иска6 си купувай кафе и сирене.това си е твой проблем.ако не можеш да помогне6 поне не ме нервирай само,щото стана трета седмица не мога да я свържа тая аларма.ше кажеш 4е правена за самолет да му се невиди
След това изказване темата ти приключи!Човека го моли за схема,та да му помогне,оня скача че го бил нервирАл.
Ако си мислиш,че това е поредния пубертетски форум и подобен тон се толерира-много здраво си се объркал
Айде един катинар да се научиш на учтиво отношение към събеседника...па и на малко грамотно писане-също няма да ти е излишно |
|
|
 |
|