|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nirbod Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 12:38 Заглавие: Tелефона ми (Sony Ericson K750i) само мига и не се включва |
|
|
Значи купих си преди време този апарат втора употреба. Работеше но постепенно започна да забива все по рядко. При което усетих че май софтуера е за смяна.
А отделно джойстика супер ме неврише щото не работеше добре искаше да се почисти явно.
Е днеска си купих отверката и просто в магазина изключих апарата да проверя дали ще пасне на болчетата. Е пасна ама като го включих само ми мига черно и бело. Искрено се надявам проблема да е софтуерен.
Не съм му сменил софтуера защото требва да намеря кабел за данни и да знам кои фърмуер да взема.
Сега вече знам да сложа K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49
и чрез XS++
Сега проблемът е че XS++ не засича телефона.
Изключвам телефона давам конект, задържам Ц и свързвам телефона. Тогава тои предполагам заради USB-то започва да мига (да свети и изгасва) уиндолса показва прозорец за драйвери и програмата казва че неможе да се свърже с него.
Като дам да търси драйвери от диска нищо не намира, сложих всичко необходимо но пак не намира драйвер за USB FLASH DEVICE съответно програмата изписва съобщение че не е успяла да се свърже Cannot open phone communication port
А телефонът ми е нещо пребан и при включване само свети и загасва. Единствено се изключва от батерията като се махне, При слагане на батерията си стой изключен но при стартиране от бутона за захранването му или при пъхане към USBто на компа започва отново да мига.
ко знаете как бих могъл да го свържа приемам всякакви съвети
Пробвах и на друг компютър по същия начин става.
Имам чувство че не ги намира понеже не го разпознава телефона нали се е преебал. А от друга страна пък телефона се включва със мигане когато сложа дата кабела и така немога да го свържа с програмата.
А най-гадното е че преди малко ми пристигна така исканата от мене 2Гб карта и така и не мога да ис е нарадвам.
Пробвах и ръчно да задам на Windows да търси драйвъра от папка в диска пак не става.
Кажете ако се сетите некви идей ПЛС |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 16:42 Заглавие: |
|
|
Спасението ще ти дойде в някой свестен сервиз......  _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|