| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
голфонсо морнинг Гост
|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 11:07 Заглавие: Два Плюса Независещи От Контакта - Голф 4 и Pioneer |
|
|
| Подариха ми едно пайнерче. При опит да го свържа замерих къде са двата плюса /евробукси са 2 излизащи от колата/ с учудване установих че имам 2 постоянни плюса независещи от даване на контакт. За ACC-то добрем, ама за другия плюс на плеъра не върши работа. При това положение като свържа плеъра и не спира като изключа от контакт колата. А това никак не ми допада, защото до сега на старите ми коли винаги са спирали и си мисля, че така трябва. Някой да е борил такъв проблем? Или при мен инсталацията нещо е сбъркана...Винаги има вариант да хвана един плюс от клемореда или друг източник, но ми се ще да се свържа с оригиналните букси...ИДеи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 13:42 Заглавие: |
|
|
Аз лично предпочитам твоя вариант. На всичките коли съм си пускал директен плюс през предпазител разбира се.Не ми е приятно да не мога да слушам музика когато са ми извадени ключовете.Така че според мен проблема ти е нулев.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 14:20 Заглавие: |
|
|
| Освен да те послушам и аз да сложа едно бушонче и да си перкам...благодарско...бях в недоумение...как е възможно това, но може да се окаже че е полезно... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 17:33 Заглавие: |
|
|
Ами то само на немските коли е тъй!Останалите са направени както трябва и хем можеш да си слушаш музиката при загасен двигател,хем като дръпнеш ключовете да я спираш.
Извод:Карайте френски автомобили!Ако не друго-поне не друсат и музиките са вързани според както трябва!  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 21:38 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | ...
Извод:Карайте френски автомобили!Ако не друго-поне не друсат .... |