|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 23:46 Заглавие: Настройка шпиндел на DVD-LG DVX-162 |
|
|
Касае се за мое лично DVD -LG DVX 162 и тъй като нямам опит в механичните настройки бих искал една консултация.Още от ново си има проблеми със леко засичане отвреме навреме и сега ми попадна друго такова с повредена оптика.Свалих шпиндел моторчето от другото и го сложих на мойто понеже съмненията са ми в него.По принцип след приблизително настройване на трите винта всичко работи но ми се струва че не е коректно на всички дискове.Трябва ли да са стегнати до упор или с тях се прави настройка ?Бихте ли ми помогнали с напътствия как точно да настроя тези 3 болта които са на пружинки и дефакто с тях се променя ъгъла на диска спрямо лазера и отстоянието до него.Оптиката е SOH-DL3GE а цялата механика вероятно се води DP-10 ако не греша.Благодаря
 _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|