Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV Panasonic MX-5A -вдига високо за секунда (отцепена тема)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Yordanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Botswana,Gaborone

МнениеПуснато на: Пон Май 05, 2008 19:18    Заглавие: TV Panasonic MX-5A -вдига високо за секунда (отцепена тема) Отговорете с цитат

Шасито e MX-5A
Погледнах го, свалих го , но не отваря файла, не знам какъв е проблема , а клиента ми е на каската Twisted Evil На Дима схемата я отворих и работя по нея, но този ресистор е с неозняена стойност.Благодаря, сложих 1.8к.Сега има друг проблем, но не съм отварял тема, заинфо: стоеше в ст-бай, ресистора липсваше, като го сложих вдига високо за около секунда. Не е в ст-бай, процесора има 4.7в на 26 крак.Смених М52770 с 100% работеща, процесора също, като почнах от 7840 и елементите около нея.9в на 27 крак на 52770 са там , 5в на проца сатаб, ресета работи,от 52770 не ми излзат Н-импулси.Връщам се на захранването ,44в в работен режим са 34!
Yordanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Botswana,Gaborone

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2008 9:48    Заглавие: Re: TV Panasonic MX-5A -вдига високо за секунда (отцепена те Отговорете с цитат

Проблема беше в кодезатор С523-променена стойост до 1нф-оригинално 27нф.

Модерирано от RC
Отговаря се с бутона , а не с
За последен път ти отправям това предупреждение.
Съобразявайте се малко!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети