|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 19:18 Заглавие: TV Panasonic MX-5A -вдига високо за секунда (отцепена тема) |
|
|
Шасито e MX-5A
Погледнах го, свалих го , но не отваря файла, не знам какъв е проблема , а клиента ми е на каската На Дима схемата я отворих и работя по нея, но този ресистор е с неозняена стойност.Благодаря, сложих 1.8к.Сега има друг проблем, но не съм отварял тема, заинфо: стоеше в ст-бай, ресистора липсваше, като го сложих вдига високо за около секунда. Не е в ст-бай, процесора има 4.7в на 26 крак.Смених М52770 с 100% работеща, процесора също, като почнах от 7840 и елементите около нея.9в на 27 крак на 52770 са там , 5в на проца сатаб, ресета работи,от 52770 не ми излзат Н-импулси.Връщам се на захранването ,44в в работен режим са 34! _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 9:48 Заглавие: Re: TV Panasonic MX-5A -вдига високо за секунда (отцепена те |
|
|
Проблема беше в кодезатор С523-променена стойост до 1нф-оригинално 27нф.
Модерирано от RC
Отговаря се с бутона , а не с
За последен път ти отправям това предупреждение.
Съобразявайте се малко! _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|