| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Citadelata Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 22:59 Заглавие: изходен ток на видео карта - intel(r) 82945G |
|
|
| Здравеите приятели. Доста време се порових, но се пак не успях да намеря информация за Максималения изходен ток на видео карта - intel(r) 82945G .Много ще съм благодарен ако някои ми даде някакви данни. Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:01 Заглавие: |
|
|
Много странен въпрос! ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:25 Заглавие: о |
|
|
Ами попринцип ми трябва просто някаква информация какъв е максималния волтаж и ампераж на видео карта при звукоподаване. Знам че звучи странно, но не е кои знае какво просто трябва да знаеш къде да търсиш, а аз незнам  |
|
|
 |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:31 Заглавие: Re: о |
|
|
| И за какво по точно ти трябват тия данни ? |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:32 Заглавие: |
|
|
| Попитай тук: [url=http://mysearch.intel.com/support/default.aspx?as_q=intel%28r%29+82945G&oldq=express&q=intel%28r%29+82945G&cct=&id=&lang=eng&hidProductAlias=&entqr=2&getfields=*&entsp=0&sort=date%3AD%3AL%3Ad1&output=xml_no_dtd&ie=utf8&lr=lang_en&client=P001_icsen&userInfo=10.18.4.4&requiredfields=&num=10&UserQuery=express&site=P001_icsen&oe=utf8&partialfields=]линк[/url] |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 10:50 Заглавие: |
|
|
Напиши с простички думи какво искаш да правиш с тази видеокарта защото по това което си написал си личи че някой те е излъгал нещо.Видео картата не отдава звук а само видеосигнали.Най много ток консумира чипсета а захранващите напрежения са постоянни .За това не е ясно какво точно питаш. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 11:44 Заглавие: Re: о |
|
|
| Citadelata написа: | | ...какъв е максималния волтаж и ампераж на видео карта при звукоподаване... |
Наистина звучи странно. И какво ще рече това звукоподаване - видеокартата няма нищо общо със звука... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:49 Заглавие: |
|
|
Да то е ясно че съм начинаещ, затова може би никои не разбра Значи попринцип ако имате време вижте темата: линк . Там съм публикувал проблема ми. Мерси за помоща. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 13:11 Заглавие: |
|
|
С въпроси по форумите не се учи електроника!
Защо напоследък всеки, който може да ходи на 2 крака без да падне ( а някои даже не могат и да пишат), почва да прави усилватели и цветомузики? Ако беше толкова лесно нямаше да се изучава в университета, а в първи клас.
Търси книги и се учи! Ако пък искаш само да пуснеш цветомузиката намери някой да ти свърши тази работа. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 13:27 Заглавие: Re: о |
|
|
| ivankrivodol написа: | | Citadelata написа: | | ...какъв е максималния волтаж и ампераж на видео карта при звукоподаване... |
Наистина звучи странно. И какво ще рече това звукоподаване - видеокартата няма нищо общо със звука... |
Звучи странно защото питащия явно не прави разлика между звукова и видео карта  |
|
|
 |
|