Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Издънка на M-TEL при гласуването за Евровизия

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emil74
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 24, 2008 23:27    Заглавие: Издънка на M-TEL при гласуването за Евровизия Отговорете с цитат

В Габрово съм и безуспешно се опитвах да гласувам за Евровизия. В продължение на 15 минути НИТО ЕДИН ОТ ЧЕТИРИТЕ МИ ТЕЛЕФОНА с номера на MTL не изпращаше съобщения. Като се обадих на оператор(СЛЕД ОЩЕ ДЕСЕТМИНУТНО ЧАКАНЕ), обяснението беше просто-претоварена линия. Ха-ха! А какво щяха да правят ако се провеждаше тук състезанието и на редовните абонати се включеха още не знам колко хиляди, купуващи изведнъж по още десетина карти? РЕЗИЛ!
Знаете ли кой от операторите е приемал съобщения в посочения град, че да си сменям картите?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2008 9:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за офтопика,
но ако страната ти участва в класацията, всеки глас за друг (понеже нямаш право да гласуваш за своите) е равносилен на глас против своите!
Тъп регламент, но това е положението. (то не че конкурса не е тъп)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети