| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 15:31 Заглавие: Blaupunkt Monterrey MP35 - не чете дискове |
|
|
| На всички дискове изписва ,,CD ERROR,, съмнява ме оптиката,но искам да се допитам до вас за съвет.Това е авто CD. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
SANDCASTLE Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 16:27 Заглавие: |
|
|
Отвори го и виж какво прави преди да даде грешка. Опитвали се да чете? Развърта ли диска? Ако развърта и после дава грешка, пробвай да вдигнеш тока на лъча. _________________ НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 17:28 Заглавие: |
|
|
Въобще не пипай тримерите Почисти оптиката отгоре и от долу.Ако оптиката разпознае диска тогава ще завърти двигателя ,ако го направи почисти със спирт и след това смажи и развърти шпиндел моторчето и ако
всичко тръгне нормално ,подмени двигателчето защото след кратко време пак ще се върне за ремонт. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 0:47 Заглавие: |
|
|
Несполучлив опит на Blaupunkt да продават на пазара китайски изгъзици под това известно име. Сменяване оптики в гаранция. Поне аз това съм правил де. Това изделие е изкарало доста време? Но харесах новото им предложение. Няма CD. Това вече остаря. 160лв. радио+музика от карта SD. Ако някой го сметне за реклама-да го изтрие. Но трябва да се забравят вече дисковете. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 16:58 Заглавие: |
|
|
Значи чистих оптиката - никаква полза.
Вдигнах тока на лъча - същата работа,може би малко по дълго време се мъчи да прочете.
Незнам дали да рискувам да сменям оптиката с нова защото са доста скъпички 40лв.
Развърта диска 5-6 пъти и накрая изписва ,,CD ERROR,, |
|
|
 |
|