|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 12:32 Заглавие: Blaupunkt-Renault G5 |
|
|
Колеги , знае ли някой как да деактивирам кода на това радио.Пробвах на адреси 3,6,и 9 - да напиша 00 , но пак ми иска код , из форумите прочетох че понякога иска да се напише 80 , но пак не става
проца е 68HC05B16
Благодаря предварително _________________ http://gallery.devinbg.org/main.php?g2_itemId=97
колкото повече научавам---разбирам ,че нищо не знам |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 17:15 Заглавие: |
|
|
Когато знаеш кода би трябвало да има възможност да го деактивирш чрез бутоните на панела. За съжаление нямам инфо за G5, имам за G4
Blaupunkt G4A/G4B
Code Entry
On powering up the radio, the display will show 'CODE'. Enter the four digit code via the station presets 1-4 followed by pressing station preset 5.
Deactivating the Code
Press station preset 5 and switch the set on. The display will show 'CODE'. Enter the security code followed by pressing preset 5 again. Display will now show 'CLR' indicating that the code function is turned off.
Activating the Code
Press preset 5 and turn the set on. The display will show the word 'CODE'. Enter the code and press preset 5. The display will show 'CODE' briefly and will operate. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|