| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Psihopata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:20 Заглавие: Проблем с Elite subwoofer |
|
|
| Аз, не се сещам грам от тия работи така, че ще бъда много благодарен , ако някой ми каже как да си поправя системата за домашно кино. Проблема е , че почва да свири и така около минута, после буфера почва да брамчи и почва да загрява , а другите колони си свирят ама буфера само брамчи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:36 Заглавие: |
|
|
само мало си сбъркал!Тук е форум за техници,а на теб ти трябва сервиз  |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
Nai veroiatno ti e povredeno krainoto stapalo,no sled kato ne ti e iasno edva li shte se opravish!!! I vse pak uspeh.Izviniavam se za latinicata !!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:44 Заглавие: |
|
|
Знам кое е крайното стъпало ама носих го на майстор и той каза че е сложно за него . Па на тоя парвия кадето ми писа да му *** ******* .
Много ми е мерак да ги науча тия работи така че ако не е проблем моля саветвайте нещо |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:53 Заглавие: |
|
|
Ami subbufera si ima otdelno stapalo nai veroiatno e v samia bufer .Triabva vse pak da zamerish napregenieto na stapaloto i ako e nared zapisvash si dannite kupuvash si go i tova e.No samo po tozi na4in moga da ti pomogna ot tuk.A shto se otnasia do kolegata toi vse pak iska da se posheguva taka 4e ne mu se sardi.Vse pak 4ovek triabva da ima 4uvstvo za humor  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:54 Заглавие: |
|
|
| 1 Темата изобщо не ти е важна 2 Наистина си за сервиз и то такъв за които суббуфера ти не е сложна техника за ремонт (не като твоя маистор )3 Ако искаш да научиш нещо по кротко с изразите защото няма да ставаш баща на уважаван техник и колега като Дичи или на някой от нас 4 Напиши модела на техниката и откъде си и ще ти намерим сервиз които ще ти свърши работа или ще ти напиша наи близкия сервиз на елит |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:59 Заглавие: ОК |
|
|
| Първо не искам и да ставам баща на който и да било ама всие пак малко уважение да ...... Видех те някой който не разбира и дайте да се базикаме. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 23:14 Заглавие: |
|
|
А модела му е : HT-B510
Извинявайте за преди малко нещо ми беше изчезнало чуството за хумор ХАХАХАХАХАХА Вече се базикайте колко ще те  _________________ You can -- and should -- create Art and Beauty on a computer.
Computers can -- and should -- change your life for the better. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 23:16 Заглавие: |
|
|
| Имам същия модел за ремонт утре ще погледна точно какво е стъпалото но по спомени трябва да е TDA2040и трябва да са 2броя за баса |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 23:18 Заглавие: |
|
|
Да така е дали в тях е проблема .Има два TDA 2040. _________________ You can -- and should -- create Art and Beauty on a computer.
Computers can -- and should -- change your life for the better. |
|
|
 |
|