| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
speshen_slu4ai Гост
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 2:30 Заглавие: Законни ли са кабелите над къщата ми? |
|
|
| За един ден ме няма на къщата и някой си е прекарал над моята къща захр. кабели от близкият стълб. Това законно ли е? Питам, защото мисля че е опасно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 6:40 Заглавие: |
|
|
| Кой е този "някой" виж накъде отиват кабелите, и..., толкова ли е ниска къщата Ви че кабелите от стълба минават над нея? А за законността - мисля че не е. Но това е голо мнение неподкрепено с нормативни документи. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 11:40 Заглавие: |
|
|
Извикай някой циганин да ти реши проблема с кабелите.Всичко свалят без да ги лови ток.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 14:00 Заглавие: |
|
|
| Ми не точно, дворът е малко над декар и така минават почти през средата му. Но пак са по-високо спрямо къщата. Проблемът е ясен - страх лозе пази, ако се скъса и някой от моето семейство може да го отнесе. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 17:55 Заглавие: |
|
|
Няма начин това да стане. Поне законно. Всеки парцел в регулация има излаз на улица и оттам трябва да се захрани. За всяко присъединяване има проект. Та или е нещо незаконно - парцел без регулация и без проект за присъединяване или някой идиот от съответното ЕРП е решил на своя глава да направи нещо незаконно.
Така че да си оправят глупостите. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|