Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Законни ли са кабелите над къщата ми?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
speshen_slu4ai
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2008 2:30    Заглавие: Законни ли са кабелите над къщата ми? Отговорете с цитат

За един ден ме няма на къщата и някой си е прекарал над моята къща захр. кабели от близкият стълб. Това законно ли е? Питам, защото мисля че е опасно.
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2008 6:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Кой е този "някой" виж накъде отиват кабелите, и..., толкова ли е ниска къщата Ви че кабелите от стълба минават над нея? А за законността - мисля че не е. Но това е голо мнение неподкрепено с нормативни документи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2008 11:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Извикай някой циганин да ти реши проблема с кабелите.Всичко свалят без да ги лови ток. Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2008 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми не точно, дворът е малко над декар и така минават почти през средата му. Но пак са по-високо спрямо къщата. Проблемът е ясен - страх лозе пази, ако се скъса и някой от моето семейство може да го отнесе.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2008 17:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма начин това да стане. Поне законно. Всеки парцел в регулация има излаз на улица и оттам трябва да се захрани. За всяко присъединяване има проект. Та или е нещо незаконно - парцел без регулация и без проект за присъединяване или някой идиот от съответното ЕРП е решил на своя глава да направи нещо незаконно.
Така че да си оправят глупостите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети