|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zipo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 16:44 Заглавие: Въпрос за компютър |
|
|
Здравейте!
Понеже в последно време хард диска на копютъра е препълнен, а съм със обикновена CD записвачка и не ми се занимава с дискове, а още по-малко да купивам флашки обмислям вариант да купя още един хард. Имам оферта за компютър с 20 GB хард на добра цена целия ми го предлага продавача, не му се занимавало да разглобява, обаче като го разгледах отзад ми направи впечатление, че порта за клавиатурата е от по старите, а за мишка нямаше изобщо. Цената му е 20 лева. Машината била внос уж, но я дава за части. Не съм го отварял отвътре да разгледам. Иначе има си CD, Flopy, Video, няма звукова карта незнам в какво състояние са и това със клавиатурата ме притеснява да не е някой много стар, че да не мога нищо да му ползвам. Според вас струва ли си ?
Та интересува ме всички хардове еднакво захващане ли имат отзад ? В смисъл мога ли да сложа по стар хард на моя компютър ?
Ето параметрите на моя:
MB GB 8S648FX-RZ/SIS648FX
CPU CELERON 2.4 GHZ/128k CACHE
HDD 80GB Hitachi
Ram 256 MB
Video Radeon 9250
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 17:27 Заглавие: |
|
|
| Не се занимавай с такива антики, вземи си един нов хард да ти е мирна главата. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 18:32 Заглавие: |
|
|
| Послушай pamporov. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 19:55 Заглавие: |
|
|
@Zipo
нов 80 гб 70-75лв , 250GB е 90-95 лв...не се занимавай с глупости,а не се знае ако е читав колко ще изкара тоя стар хард |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|