|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petroff Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 12:12 Заглавие: Продавам 19'' LCD монитор Philips 190S8FB |
|
|
Намира се в Пловдив, не желая да работя с куриери.
Мониторът е закупен от JAR Computers през февруари тази година и по мои сметки има остатъчна гаранция 31-32 от 36 месеца. Работи перфектно, не ми е създавал никакви проблеми. Характеристиките можете да си ги видите сами или тук: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529596 . Единствената и незначителна забележка е че има съвсем малко отлепено парченце боя от On/Off бутона, което се случи още в първите дни на употреба. Предлагам пълен комплект във вида, в който съм го закупил - в кутия, с упътване и диск + гаранционна карта и касова бележка. Комплектът включва и аналогов VGA (D-Sub) кабел, но от личен опит препоръчвам да се използва DVI кабел - разликата в остротата на картината е огромна.
И понеже и аз винаги се питам защо на някого му трябва да продава наскоро закупена и на практика чисто нова стока, ще изтъкна и своите причини: ориентирам се към монитор от по-висок клас, както и с доста по-голям размер, да си пусна тв тунер и най-накрая да разкарам стария телевизор.
Цена: 300 лв
Последната промяна е направена от petroff на Съб Юни 07, 2008 9:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petroff Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 9:56 Заглавие: |
|
|
| Нова цена: 300 лв |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|