Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

MSI лаптоп с шумящо охлаждане

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 16:02    Заглавие: MSI лаптоп с шумящо охлаждане Отговорете с цитат

Лаптопа е гаранционен ,но ще трябва да пътува другия месец ,затова трябва да го види някой от сервиза К:К ,новия . Казаха ми от 2 седмици до 1 месец но второто не ме устройва. Ако някой може да помогне ще съм му задължен!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
OkitO
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Silistra

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 20:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам същия проблем, но аз си отворих лаптопа и смазах вентилатора. Значи вента ми е дефектен - няма дупка, откъдето се капва масло и няма втулка даже !!! Търся да купя и аз вентилатор за лаптопа си. Със сервизи не ми се занимава. Ако някой има такива вентилатори купувам веднага и плащам куриери всичко.Вента е 45мм х 10мм. Ето и снимки
http://www.mediafire.com/?wnikht3tbtx
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети