| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:13 Заглавие: CTV Akira-rear projector-Service mode |
|
|
Akira модел PTV50-H08.Tрябва ми инфо как да вляза в сервиза му за настройка на конвергенцията?Благодаря! _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 13:22 Заглавие: |
|
|
При повечето такива устройства(или поне тези,които аз съм срещал),настройката за сходимост си седи в потребителско меню или на дистанционното има изведен бутон за нея.При теб няма такава опция,така ли да разбирам? _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 14:52 Заглавие: |
|
|
| Не сте написал какъв е процесора и шасито както и какво е ДУ., но мисля, че шасито е PDTx-ето един от начините за влизане в серв. режим; V-=0, Натиска се и се заддържа бут.MUTE докато се промени цвета, тогава се натиска бут. MENU на ТV. |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 17:32 Заглавие: |
|
|
Процесора е М37281МАН-039SP,shassi DP1M.Бутони няма и в менюто няма, с волумето и мюта е става!Процесора е Hisense. _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 19:45 Заглавие: |
|
|
| Отворете ДУ и вижте дали има мостче отбелязано като JI, ако има свържетего и след това включете ТВ. и натиснете бут. SLEEP на ДУ, трябва да влезете в серв. режим. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 8:25 Заглавие: |
|
|
Мост няма и скрити бутони няма  |
|