| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 23:49 Заглавие: Въпрос за ... AP Edimax 7206АPg |
|
|
Здравейте!Някой занимавал ли се е с такова АП!?Немога ра разбера защо в Режим АП и към него лаптоп прави само 1,4Мб а същия лаптоп към друго АП Овис Линк прави 2,5-2,8!И като са 2 едимакса АП-Клиент 600К/с! на 30Метра са проведени тестовете със 8 фирмуера,4 антени,Допълнително охлаждане и с по мощни захранвания от оргиналните при изходна мощност 200мВ _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 9:09 Заглавие: |
|
|
Смени марката С нещо от сорта на Linksys или най-добре някой Mikrotik. Edimax първо, че не работят толкова стабилно и второ, че няма как да го влашнеш с линункс и да можеш да му ползваш пълните възможности.
А какви антени ползваш? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 11:24 Заглавие: |
|
|
С линксис никога нейскам да се занимавам повече.. просто ми става лошо от тая марка.. за Микротик съм напълно съгласен там е истината но въпроса е , че цената не се вписва като цяло в конкретния случай,и май ще слагам пак ОвисЛинк,Антениете са 17дБ секторни на 120Градуса и клинтски 14дБ всички са правени смисъл не са от магазин и т.н. Според мен не му стига рама на тая сапунерка щото ОВис линка е със същия процесор но с 2 пути повече рам! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 11:47 Заглавие: |
|
|
| Също така има доста евтини модели на Ubiquiti ... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 11:52 Заглавие: |
|
|
Тях не съм ги ползвал досега просто не ми се е инвестирало в тестове..Иначе овислинка е 98Лв. ползвам също Д-линк 2100АП той е на 120лв някъде.. но съм адски доволен след мода става луд:)А едито... е 45Лв много блазнеща цена особено ако ти трябват много бройки,даржй се отлично смисъл , че никога не са ми забивали но тия скорости който правят вече са крайно малки:( _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|