|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kruevsky Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 8:32 Заглавие: Продавам NOKIA N800 (Internet Tablet) чисто нова неразопаков |
|
|
Nokia N800 – 500 лв.
Продавам още:
2 карти - 8GB SDHC Kingmax, с две години гаранция за – 55 лв. - едната
Продавам чисто нова NOKIA N 800 в неразпечатвана оригинална кутия. Не е отварян и Nokia-та не е пускана. Давам гаранция че е ново и че работи, при покупка на място ще бъде разопаковано и пусната – проверенa.
Пакета съдържа:
- Nokia N800
- Оригинална батерия – Nokia
- Мек калъф
- Слушалки Nokia
- Зарядно устройство
- USB кабел към PC или MAC
- Карта Mini SD + адаптер за SD – 128MB - Nokia
- резервен “Styler” – писалка за тъчскреена
- Книжка с инструкции (няма български)
Ако се чудите как знам какво има вътре и как кутията е неразпечатана, отговора е че аз имам и ползвам абсолютно същата Nokia N800 – просто купих 2, а едната се оказа че не ми трябва.
Nokia N 800 НЕ Е телефон, а е Internet Tablet или по друг начин казано Pocket PC или джобно компютърче.
Кратко описание:
Nokia N800 има:
• WiFi – безжичен интернет
• Bluetooth – безжична връзка чрез Bluetooth към други устройства – Компютри, телефони, GPS, клавиатура и др.
• USB връзка към PC или MAC
• 2 слота за SD
• 4” Touch Screen с УНИКАЛНА разделителна способност 800*480
• 128MB вградена памет
• 2 сравнително мощни стерео говорителя
• VGA web камера
• Вграден микрофон
• Извод за слушалки
• Възможност за връзка с външен GPS чрез Bluetooth (поддържа карти и има инсталирана програма)
• Възможност за връзка с външна Bluetooth клавиатура
Software:
• Операционна система Internet Tablet OS 2007 edition – (лесно се upgrade-ва на Internet Tablet OS 2008 edition – през PC или MAC – отнема не повече от 20мин.)
• Opera 8 за версия 2007 или Mozilla Firefox на версия 2008 – напълно функционален Web Browser с възможност за zoom – работи се много удобно конкурира се с Pocket PC – спрямо повечето модели на Pocket PC има предимство поради прекрасния дисплей.
• Skype – напълно функционален Skype
• Google Talk – поддържа видео разговори, чат и др.
• Media Player – поддържа DivX , XviD и други, работи чудесно даже в пълна разделителна способност
• Поддържа MP3 – може да се използва за MP3 Player
• Програма за разглеждане на картинки – поддържа повечето известни формати
• Има 3 игри и много полезни приложения
• Основното предимство на N800 e че версията на операционната система е “open source”, по тази причина има много и то безплатни програми които могат свободно да се източат и лесно да се инсталират. Такива програми може да са:
• ICQ клиент
• PDF Reader
• Open Office
• Игри: има доста даже е написан Quake 2
• Програми за организиране – календари, бележници, бележки и др.
Всеки може да си инсталира необходимите му програми, за да не съм многословен можете да видите част от многообразието от безплатни напълно функциониращиа програми на :
Лични впечатления :
За това което е създадено устройството е перфектно и работи безотказно. WiFi е впечатляващ и се конкурира на моменти с този на лаптопа ми. Без особени затруднения успях да подкарам Internet през GPRS на телефона през Bluetooth. Работи изненадващо добре с почти 100KB, като се има предвид че телефона не е G3. Батерията е ДОСТА добра като под пълен товар издържа над 4 часа (игране на игри или гледана на филм...), лично съм го пробвал на MP3 със звук на максимум издържа малко над 7ч. на външните говорители. Докато на standby режим пише че ще издържи 10 дена, като лично никога не съм проверявал, обикновено го ползвам всеки ден, но практически няма нужда да се спира защото на standby почти не се харчи батерия. Дисплея е нещото което най-много впечатлява, просто трябва да се види – touch-а работи доста добре няма проблеми с чувствителността и точността. Лесно се пише, поддържа и ръкопис, а да поддържа кирилица. Има и клавиатура на цял екран така че може да се пише директно с пръсти което за дълго писане е доста удобно. С моите 2 карти по 8GB = 16GB може спокойно да се каже че ми върши работа на 70% от това което ми върши лаптопа ми, само че нокиата влиза спокойно в джоб и тежи 206г:).
Предполагам че не мога да изчерпам всичко, ако вече сте прочели всичко отгоре сте разбрали че аз съм повече фен на устройството отколкото човек който иска да го продаде:).
Тел за контакт: 0887 87 34 23 - Константин
(удобно е по всяко време да деня, вечер до 24:00 стига тел да е включен)
Живея в София, предпочитам след тел разговор, среща в София и лична продажба.
Може да се продаде и в страната с куриер и наложено плащане – разноските по транспорта са за купувача. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|