| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
auviteh Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 22:28 Заглавие: схема на BP essen GR31 |
|
|
| Здравейте колеги.Не можах да намеря никъде тази схема.Проблема е,че си свалях частици от въпросния и сега се наложи да го възтановявам.Клиента ми се събудил след двегодишен сън и веднага цъфна при мен.Е и още една схема ми трябва за SONY xr-C7500 и по специално самия тунер.Проклетникят няма нищо общо със схемите,които имам.Пък и япанките не ги дават разбити в тях.Мнооого мързелив народ.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 23:30 Заглавие: |
|
|
колега за такива заспали "охлюви"на стената имам табела която гласи-"за непотърсен апарат в срок от един месец сервизът не носи отговорност"съветвам те и ти да действаш така за в бъдеще.мисля че мога да ти дам схема но това ще стане в понеделник защото са ми компа в сервиза.ако искаш пусни ми една поща утре вечер(неделя)да ми напомниш да ти я сваля в понеделник  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 23:42 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | колега за такива заспали "охлюви"на стената имам табела която гласи-"за непотърсен апарат в срок от един месец сервизът не носи отговорност"съветвам те и ти да действаш така за в бъдеще.мисля че мога да ти дам схема но това ще стане в понеделник защото са ми компа в сервиза.ако искаш пусни ми една поща утре вечер(неделя)да ми напомниш да ти я сваля в понеделник  |
И аз имам такава табела, но на нея пише:
Устройствата, непотърсени в срок от 2 месеца се считат за изоставени!!! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 8:55 Заглавие: |
|
|
| Без да ви тревожа ,но само с табела не става-задължително е условията да са написани на приемната бележка и клиента да си тури подписа отдолу. Иначе ще берете ядове! Успех! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 11:45 Заглавие: |
|
|
разбира се че и там ги пише трябва да си подсигурен от всякъде-нали знаете какви клиенти има все пак _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
auviteh Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 21:42 Заглавие: |
|
|
| Ще изчакам по добри времена.Закривам темата. |
|