| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
todor.donev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 22:04 Заглавие: DVD Elite-PV374x - Update Firmware или New Firmware |
|
|
Здравейте,
радвам се че най-накрая открих някой по-компетентен от мен на тема DVD-та. Въпроса ми основно е как мога да разработя собствен софтуер или поне да го променя според нуждите си, тъй като имам малко стар модел на Elite PV-374x, както става ясно от името на тази тема, искам да добавя нови кодеци, нова подръжка на субтитри, малко по голям набор от формати и т.н. В общи линий да се позабавлявам със самата машина.
Този въпросния .bin файл с какъв компютърен софтуер можем да го разгледаме.
Ще ви бъда много благодарен ако се отзовете максимално бързо и обективно на темата ми.
Благодаря за вниманието,
ДОНЕВ :) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 22:45 Заглавие: |
|
|
Може да прочетеш повече тук А за да разгледаш този .bin файл трябва да го декомпилираш реално за да разбереш какво прави, иначе с един просто hex editor или notepad++ може да видиш "някакъв" текст, които НЯМА да ти свърши никаква работа.
Единственото решение, е ако ЕЛИТ предлагат свободно своя source код, но едва ли ... |
|
|
 |
todor.donev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 7:43 Заглавие: |
|
|
| Мише явно не си разбрал какво ме интересува. :wink: Съжалявам но тази тема която си ми предоставил не ми върши работа. Необходим ми е нов софтуер за Elite PV-374x или да ми кажете начин само да си го обновя според нужедите ми. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
|
 |
|