| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
b.todorov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 20:36 Заглавие: Моля за съвет относно ТV NEO 1400 TX... |
|
|
| Знаете ли, повредата по темата която вече беше заключена за въпросния телевизор се оказа в куплунг XS 305.Тъка ,че се съмна и без digital i bai_tishan , които постояно ме хулеха в форума |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 20:45 Заглавие: |
|
|
Много се съмнявам, че ще се повтори тая грешка! Ще разчирташ на 12-годишен опит в областа на конструирането на електроника! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 20:56 Заглавие: |
|
|
Първо-темата ти е заключена защото ти сам я затвори...Освен ако си забравил-
| b.todorov написа: | | Закривам темата. |
Второ-не виждам никой да те е
| b.todorov написа: | | постояно ме хулеха |
Единия човек те насочи да си оформиш питането съгласно правилата,че да стане разбираемо,а втория те призова да спазваш толерантен тон.
Въобще съветвам те лекичко така да се закротиш,да премислиш начина по който участваш тук във форума и комуникираш със останалите потребители,да спреш да даваш оценки за професионалните качества,знанията и възможностите на колеги,които най-малкото не познаваш и т.н. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
|