| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 7:41 Заглавие: За и против: LCD-прожекционен ТВ Samsung Tantus модел SP-403 |
|
|
Човека като разбра, че лампата на този телевизор е 1000 лева, го заряза и ми каза да правя каквото си искам с него. Сега дилемата е: - да го разчарковам или да го държа някъде с надежда да му намеря лампа. Вие какво бихте направили ?  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 9:29 Заглавие: |
|
|
Тая тема като че ли аз съм я писал Точно същия модел и точно същата ситуация .По мои данни тая лампа има изключително къс живот така, че инвестицията 1000л.в.не си струва.А и въобще не съм убеден че това изчадие и с нова лампа ще даде качествен образ .За това разкостване и приложение на многото части които ще изкочат по други изделия. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 12:08 Заглавие: |
|
|
По спомени е 6000 часа. Като ги наработи апарата блокира. Влизаш в сервиз и нулираш брояча. Но не се знае колко пъти преди това е правена тази операция. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|