| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 16:02 Заглавие: Прожекционен LCD Samsung SP-40J5HA,гасне подсветката |
|
|
| При включване светва подсветката и след 7-8 сек. гасне като говора остава .Намерих схема на шасито M51A,но там не е дадено управлението на инвертора,та ако може някакви първоначални насоки,къде да търся,ще съм бного благодарен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 21:40 Заглавие: |
|
|
презапояване на захранващия блок и куплунгите _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 21:52 Заглавие: |
|
|
За много малко време гасне. Няма време да провериш колко часа е работила лампата. Провери как е вентилатора, май и филтър за въздуха трябваше да има. Изобщо охлаждането на лампата. Може и от самото захранване на лампата да е. Имах такъв случай. Докато го обдухвах със сешоар(имаше опция да работи само на студено)-TV-to работеше. Ама ако е направил 6000часа работа-лошо. Схема на БАЛАСТА на лампата, както го водят, мисля че няма да намериш. Аз реших проблема с нов. Ама беше в гаранция.  _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч.
Последната промяна е направена от mitachi на Пон Юни 30, 2008 22:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 21:54 Заглавие: |
|
|
| Това беше първото нещо което направих.Имам чувството,че сработва някоя защита,ама схемата не ми е пълна.Митак,телевизора е внесен от вън,а за температурата ще пробвам утре.Усъмни ме нещо такова,щото отпред мига диода за температурата,но пък темновключвателя работи корекно,а дали е работил много,един господ знае |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 6:09 Заглавие: |
|
|
Сигурно като светне виждаш ,че картината е мърлява.Същия ми виси в сервиза за същото.От това което проучих до тука е -лампа за 1000лв.Та си помисли дали да си губиш времето. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 7:56 Заглавие: |
|
|
Този дето беше при мен вече го разчарковах. Сега си имам много добро огледало. Запазих си и лампата.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 13:57 Заглавие: |
|
|
| а,има ли някакъв чалъм да излъжа лампата да свети за 1-2 минути? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 14:31 Заглавие: |
|
|
Има .В сервизен режим се рисетват часовете на лампата.Ама нали се сещаш, че трябва орг дист. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 11:52 Заглавие: |
|
|
| то добре,ще се ресетнат часовете,ама като не се вижда нищо..... |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 12:52 Заглавие: |
|
|
| Обикновенно когато проблема е в лампата, трите светодиодчета светят едновременно, липсата на захранващо напрежение на вентилатора също се отчита като грешка в лампата. |
|
|
 |
|