| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
divoivo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 14:14 Заглавие: Код за BLAUPUNKT CAR 300 D |
|
|
Моля помогнте ! Падна ми акумолатора на колата преди месец и в резултат ми се заклучи кастифончето , и по закона на мърфи не си смених кода на време докът бачкаше и сега вече месец съм без радио/музика!!! Ако някой може да генерира кодове моля помогнете или подскажете .
Кастифончето е оригиналното идващо с Астричка 1.6 .
Ето и всички номера които успях да видя на него.
BLAUPUNKT CAR 300 D
GM1300V6649166
7 654 852 320
90 532 620
Предварително благодария за помоща!
иво |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 14:22 Заглавие: |
|
|
Обърни се към близкия сервиз най-добре  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
divoivo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 14:34 Заглавие: |
|
|
Е ходих на няколко места и ме гледаха тъпо! Или не знаят как или ги мързи и не им се занимава с нещо толкоз елеметарно , виж ако беше нещо да ми ми сменят некои чарк и да разглобят половината кола сигурно щеха да са по заинтересовани .... ? но мерси за бързия отговор .
иво |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 14:37 Заглавие: |
|
|
Разгледай темата за търсещите сервиз,дето е стикната-или упомени от кой град си.Колеги има много дето се занимават със разкодиране-все некой ще ти свърши работа! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 9:41 Заглавие: |
|
|
| divoivo написа: | | Е ходих на няколко места и ме гледаха тъпо! Или не знаят как или ги мързи и не им се занимава ...... |
Колегата ти даде насока да се обърнеш към сервиз за електроника, а не към автосервиз. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|