| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lz4ih Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 12:02 Заглавие: Питане за субтитрите на DVD NEO-PDX77 |
|
|
| Някой може ли да ми каже по какъв начин се обновява софтуера на DVD NEO-PDX-77.Проблемът е ,че са му много малки субтитрите.Намерих файл за флашване.Записах го на диск и го пускам в DVD-то,изписва ми read bank30 и след това checksum error.Този ли е начина за вкарване на друг софтуер? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
lz4ih Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 12:52 Заглавие: |
|
|
Серйния номер е S/N 200608100364.
Правя го така както е описано,но пак така ми пише.Може би някъде греша.
Добавяне на "нещо" за което даден потребител се е сетил в последствие става с бутона , а не с писането на нов пост (особено в случаите когато няма други постове след последния му).
|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 17:47 Заглавие: |
|
|
PDX-77 най различни модификации. Усилено вървите към съсипване на DVD-to. А и не ми се вярва да намерите нещо с по различен шрифт. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
lz4ih Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 21:33 Заглавие: |
|
|
| Има нещо вярно.Като чета по форумите всички предоставят един и същи файл,а уж е за различни модели.Моят съсед има елит и го е ъпгрейтнал и сега шрифта е доста по голям по размер.Явно с нео-то няма да се получи.Май ще спра да си правя опити докато не съм го охакал,че инак пък чете всичко.Доста сносна машина излезе.Майка ми го подари на дъщеря ми преди две години за нова година.За тези две години му се събира около една година непрекъсната работа.Като го пусна на 21 инчов телевизор не са му чак толкова малки буквите,но на 14 инчов е кофти. |
|
|
 |
|