| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
reborn_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 21:42 Заглавие: Продавам PC и други чарколяци. |
|
|
Продавм следната конфигурация:
CPU: Celeron на 366 Mhz
MB: Tomatoboard 2xUSB AGP 3хPCI slots
VC: S3 inc. Savage 3d tv-out 8 mb
SB: Yamaha DS-XG 3.1
RAM: 64mb
CD
Цена 50лв. (по договаряне)
Продавам монитор марка ASI 14"
Цена: 10лв.
Стар IBM 4.5 му е HDD и 32 RAM друго не знам за него.
Цена 25лв. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 21:45 Заглавие: |
|
|
| Я се стегни малко момче, това и за подарък за дом за сираци не става вече, ако толкоз искаш да изкараш някой лев, остави го да постои още някоя годинка и тогава в музея, ще ти дадат пари. |
|
|
 |
reborn_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 21:50 Заглавие: |
|
|
| за кое по точно говорищ момче? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 21:55 Заглавие: |
|
|
Не обичам да се меся със съвети-"продаваш прекалено евтино или прекалено скъпо",ама понеже питаш-ще ти отговоря-
За което и да било от трите. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 21:56 Заглавие: |
|
|
О, мерси за комплимента, на 52 годинки малко трудно е да съм момче, но се старая все още , ами става въпрос за всичката тая скрап дето е в първия ти пост. Я вземи пусни обявата в дата-та, или в бившия еврокомски форум (на лични ще ти дам линк ако не го знаеш) да видиш как ще те оплюят , тук сме доста толерантни все още към такива търгашества  |
|
|
 |
al_bundy316 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 22:12 Заглавие: |
|
|
Младеж, дай ми първия комп за 20 лева и го взимам веднага  |
|
|
 |
reborn_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 2:28 Заглавие: |
|
|
"Любезни" чичко понеже си много противно настроен срещу такива "търгашества" това не ти дава право да ми разваляш темата. Като не ти харесва подминавай я и тфа е аман от спамери. Много ясно е написано, че цените се коментират. Може и 50лв. да са за компютъра може и 30 да станат.
Отговорими на въпроса написал ли съм, че цената е твърда?
И ако искаш да знаеш точно в датата ме посъветваха да пусна по - голяма цена, която да се коментира и евентуално да се продаде за цена, която устройва и двете страни на покупко - продажбата.
Не се заяждам с никой и не бих искал да нарушавам добрия тон, но пак казвам като нямате интерес подминете темата всеки сам си решава какво да купи. Не е толкова трудно да си потърси информация в гуугъл за желаният продукт.
Айде със здраве. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 10:49 Заглавие: |
|
|
Айде стига с тия иронични обръщения и прочие...
Човека съвсем културно те насочи че описаните джунджурии и отпадъци (щото аз другояче не мога да ги нарека,при положение
че преди месец същите "неща",че и по-свестни,заминаха към контейнера) на тези баснословни цени дето си ги намислил-няма да стане номера.
Темата се заключва,но си остава-който има желание да води търговия със потребителя-офертата си е на лице-пише му на ЛС и толкоз! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|