|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 18:16 Заглавие: DECKEL FP-3NC фреза |
|
|
Трябва ми информацията от 4-та ЕPROM. Може пък някой да е поддържал такива и да я има. Версията на софтуера е: 44205-137.23.
Сега ме е яд, че последния път когато съм я оправял, не съм си го свалил. Ама то беше толкова отдавна. В Пловдив трябва да е имало такива. Благодаря предварително! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч.
Последната промяна е направена от mitachi на Вто Юли 15, 2008 21:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 20:27 Заглавие: |
|
|
Мда, имаше, в Рекорд, аз ги поддържах. Но вече ги няма. Продадоха ги. В Турция. Имаше и във военния завод, виждал съм ги, но дали са още там - един господ знае. Там вече нямам контакти, отдавна напуснах. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 22:07 Заглавие: |
|
|
Мите в Терем - Пловдив има такава-ако това те топли до някъде.. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 22:43 Заглавие: |
|
|
Машината е на "АКТАВИСТ"- за тия парите са нищо. Дал съм им задача да си гонят нещата, и сигурно ще се справят срещу много пари. Идеята е, ако оправим ние нещата, парите идват при нас. Там всичко се фактурира, така че ако някой има информацията и иска съответните пари-няма проблем. Стига и да съм познал на 100%, че е това проблема. Ама е много дълго обяснението, как съм стигнал до този извод. Нямам идеята, да посещавам разни предприятия и да се моля да ми дадът достъп до дадена машина(работеща). Камо ли да разрешат сваляне на платки, вадене на чипове и всякакви такива операции. Пампоров да помисли, дали може да свърши работа. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 8:18 Заглавие: |
|
|
| Терем е новото име на военния завод "Г.Бенковски", както писах, отдавна съм напуснал от там и моите контакти вече ги няма. Имам един познат който може би ще свърши работа, той е от София но обикаля страната по такива машини, на лични ще ти дам телефон да се свържеш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|