|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 22:22 Заглавие: MATSUI TVR162WS -иска код от 4 символа? |
|
|
| Колеги,дойде ми един английски тв.MATSUI TVR162W,комби от Тв. и видео,но иска пин код от 4 символа.Процесора му е OEC6044C C GEMSTAR TMP87CS39N3503 9736H.Паметта е 24С04.Ако някой се е ровил в подобно нещо,моля за помощ и евентуално какво е дистанционното му,че от др.постове виждам няколко модела от различни фирми.Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 22:34 Заглавие: |
|
|
Дали някога ще се научим като питаме нещо да даваме всичката ни известна информация
Ама що да ни е лесно като може да ни е трудно  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 10:33 Заглавие: MATSUI TVR162WS |
|
|
| Каква повече информация,като това чудо има 5 чарка и една шепа болтчета.Като търсих в Гугъла нещо за тази фирма,пък и в нашите форуми все същото се пише-марка,модел,процесор,а шаси не можах да видя.Като дистанционни в други форуми и за други модели се посочват някакви пултове дето не съм и сънувал.Извинявам се,ако несъм бил изчерпателен,но какво повече трябва от посоченото. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 11:02 Заглавие: |
|
|
Извинявай, но това, че ти нещо не си сънувал по никакъв начин не означава, че някой друг може да не го е виждал или да знае на какво съответства.
Ако си попаднал примерно на това или това или това да речем, то би трябвало да съответства на P4016 (FRC6482) да речем. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 22:00 Заглавие: MATSUI TVR162WS |
|
|
Уважаеми колега RC,или само RC,защото някога казваше,че не можем да бъдем колеги-никой на този свят не се ражда ИНЖЕНЕР,всички сме еднакво голи и еднакво УМНИ,а какво гледа и вижда някой,а друг не го вижда е въпрос на възможности,за жалост и твоите ЕВТИНИ дистанционни не видях никъде в Европа,но за теб са гордост и въпрос на бизнес в бедна България,но никога не съм се отнасял към твоите язвителни отговори на множество колеги дръзко и екстравагантно,както правиш ти навсякъде във форумите.От митарствата си по света се нагледах на лукс и мизерия и осъзнах една стара максима,че НИКОЙ НЕ Е ПО ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА.Нагледах се на наглост,високомерие,алчност и презрение,за жалост-тук,докато ТАМ-където културата,знанието и уменията са само средство за правене на пари,а не за дребни заядлици,за което сега ме боли и просто съжалявам,че хора с висок интелект,като теб,го ползват предимно за унижаване на неинформираните,които не седят по цял ден пред компютъра,а други работят за тях,както обикновенно става в не чак толкова прекрасната ВИ държава,а обикновенно кратко,ясно и без високомерие отговарят на незнаещите,защото предполагам,че проф.Ат.Шишков,Ат.Атанасов и мн. др.прекрасни преподаватели в МЕИ не насаждаха омраза,презрение и ненавест към по-малко знаещи,когато провеждаха лекцийте в аулите на техн. университет.Някога бях чел приказката за Икар,намери я и я препрочети няколко пъти,ще ти е от полза,съвсем човешки и приятелски го казвам,аз не умея да мразя и ненавиждам-само помагам,когато знам и мога и то от сърце.Излишно е да философствам повече,когато човек разбира и от малко се съвзема.Извини ме за есето,но понякога не мога да понасям дребнавости.
На този офтопик не му е мястото тук (Филипов за неразбралите) |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 22:45 Заглавие: |
|
|
Не знам кой от другите модератори е радактирал поста ти (добре би било да го е направил в явен вид за да не оставаш отново с грешно впечатление), но който иска има как да го прочете - не е трудно.
А оценките ти ще ги оставя без коментар.
Въпреки, че определено има какво да се каже, но пак няма да го разбереш. Определено ти е трудно и тук (където било гадно и кофти) и там (дето трябваше да е добре и всичко да е ясно).
Кой, кога, къде и до колко седи и дали само седи - изобщо не е твоя работа.
Не е лошо да обърнеш внимание и в какъв ред са нещата които ти предложих. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 23:58 Заглавие: |
|
|
| wesko dilow написа: | | ......Извини ме за есето. | Wesko, добре ли си? Нямаше нужда от това есе. Прочети внимателно, човека иска повече информация за да ти помогне! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 8:01 Заглавие: MATSUI TVR162WS |
|
|
| Съжалявам за питането и притисненията,явно не се разбрахме,но на друго място много добре и бързо ме разбраха и отговориха светкавично и точно без намеци.Закривам темата. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 8:17 Заглавие: Re: MATSUI TVR162WS |
|
|
| wesko dilow написа: | | ...но на друго място ... |
Линк? -за да има полза от темата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 8:23 Заглавие: MATSUI TVR162WS |
|
|
| На личния ми мейл отговориха колеги-българи от Лондон Англия и колегата Илиян от В.Търново.Сега отивам за пулт,след отключване ще пиша,ако това е начина,да не заблудя някого предварително,ако не стане. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|