| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 03, 2008 16:47 Заглавие: TV NEO 2151TXF пращене в говора при D/K стандарт |
|
|
| Състав ST92195C7B1 STV2246 От менюто сменя стандартите на говора ,на B/G няма проблем.Сенях филтър на ПАВ без успех.Сменях дъмп,не улучих точен ,но ефекта се проявява отново.По думите на клиента ефекта го е имало и като нов, но се проявявал по-слабо.Наскоро по темите сякаш ми се завъртя нещо подобно, но не можах да я открия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ogi tv Опитен потребител

Регистриран на: 07 Апр 2006 Мнения: 243 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 03, 2008 17:15 Заглавие: |
|
|
| Проблема е идентичен ,пращенето силно зависи от канала ,като на някои е едва доловимо ,на други звука е едва доловим.Аз се съмнявах в STV2246 но колегата го е сменял и не се е получил ефект.С финна настройка на канала също не се избягва пращенето. |
|
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 9:01 Заглавие: |
|
|
| Преди седмица имах същия проблем пръщене на тв НЕО но след замяна на STVто всичко се оправи |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 10:02 Заглавие: |
|
|
Опитаи да екранираш STV2246 и сложи още един SFE-6,5 в паралел на съшествуващия.
RAI |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 11:21 Заглавие: |
|
|
До сега екранирана STV не съм виждал,а това SFE-6,5 за какво му е?Аз по скоро си мисля да смени паф филтъра и да поразгледа дали всичко около крачетата е наред ако схемата е сменяна. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 11:56 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | До сега екранирана STV не съм виждал |
Във всички латвииски шасита -TV2K STV224X е екранирана-защо ли???
RAI
P.S.Информацията е от друг форум.
Модерирано от RC
Литва - литовски
НЕ СЕ ОТГОВАРЯ С
Колко пъти трябва да се напомня? |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 12:31 Заглавие: |
|
|
На баба телевизора пращи на тянков.Като превлкюча на моно и се оправя. _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 17:51 Заглавие: |
|
|
| STV2246 го смених ,ефект няма .На този телевизор SFE филтър няма ,така че няма как да го дублирам,Ефект от екраниране също няма.Има вход за ПАВ филтър за звука но го няма монтиран ,опитах се да монтирам ПАВ филтър от друг телевизор но остава да си работи по същия начин ,може би има начин за превключване. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 19:40 Заглавие: |
|
|
Изчаках малко, преди да пиша по темата. Ще споделя моите наблюдения по въпроса. Такива идват от чисто нови. Обикновенно от такива клиенти, дето са включили по повече от един телевизор нелегално. Не е проблема в кабелната телевизия. Установих, че малко да подвадя кабела-говора шуми независимо от стандарта. Това за мен си е показателно, че нещо не е наред. Сравнително добър успех постигнах с ПАВ от стар телевизор. От тия кафявите на Siemens. С всички останали-едно и също. Мисля, че ако се сложи едно високочестотно транзисторче преди ПАВ, ще е добре. Ама не ми е останало време за тоя експеримент. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|