Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Жълта лепенка за трансформатори!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikigada
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2008 10:49    Заглавие: Жълта лепенка за трансформатори! Отговорете с цитат

Здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да си купя от жълтата лепенка с която залепват изолациата, магнитопроводите и намотки на импулсните трансформатори. Прилича на тиксо но не е!!! Как се казва това тиксо и под какво име да го търся! Предлага ли се някъде у нас?

Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
калина
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: стара загора

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2008 12:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние ползваме полиестерна лента- polyester electrical tape PT-13 Yelow mil 27mm, но май в България не се предлага. Ние я купуваме от Тайван,Pantech Tape Co, Ltd Имай предвид че има разл дебелини. За съжаление не мога да помогна за малко количество. Ето един сайт, ако може да помогне.
http://pantechtape.com/product/pt25/pt13.html
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2008 14:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Не си писал в кой град си.

Купавал съм навремето от "Танко" на ул.Искър в София, само че свърши в един момент. Купувал съм и от Иван на Женския пазар, ама и на него му свърши последно, когато питах преди половин година.

Някъде на 7-ми километър има фирма, която продава такива неща, но за огромно мое съжаление съм изгубил контактите и нито си спомням как се казваше, нито съм ходил там на място та да помня адреса...

Абе нищо не казах, ама успех! И ако намериш - сподели после Wink

П.С. Ако не намериш - хостафан за изолация, ама трябва да си го режеш, да подлепваш с друго тиксо... неудобна история. Някой наскоро във форума спомена че имало хостафан в магазина за електроматериали на Симеон, от М.Луиза към пазара 50м навътре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
nikigada
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2008 17:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте благодаря за отговорите поръчах от Фарнел 1 ролка ширина 12 мм на цена 1,63 паунда като дойте ще пиша!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети