|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 10:49 Заглавие: Жълта лепенка за трансформатори! |
|
|
Здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да си купя от жълтата лепенка с която залепват изолациата, магнитопроводите и намотки на импулсните трансформатори. Прилича на тиксо но не е!!! Как се казва това тиксо и под какво име да го търся! Предлага ли се някъде у нас?
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 12:01 Заглавие: |
|
|
Ние ползваме полиестерна лента- polyester electrical tape PT-13 Yelow mil 27mm, но май в България не се предлага. Ние я купуваме от Тайван,Pantech Tape Co, Ltd Имай предвид че има разл дебелини. За съжаление не мога да помогна за малко количество. Ето един сайт, ако може да помогне.
http://pantechtape.com/product/pt25/pt13.html _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 14:58 Заглавие: |
|
|
Не си писал в кой град си.
Купавал съм навремето от "Танко" на ул.Искър в София, само че свърши в един момент. Купувал съм и от Иван на Женския пазар, ама и на него му свърши последно, когато питах преди половин година.
Някъде на 7-ми километър има фирма, която продава такива неща, но за огромно мое съжаление съм изгубил контактите и нито си спомням как се казваше, нито съм ходил там на място та да помня адреса...
Абе нищо не казах, ама успех! И ако намериш - сподели после
П.С. Ако не намериш - хостафан за изолация, ама трябва да си го режеш, да подлепваш с друго тиксо... неудобна история. Някой наскоро във форума спомена че имало хостафан в магазина за електроматериали на Симеон, от М.Луиза към пазара 50м навътре. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 17:05 Заглавие: |
|
|
| Здравейте благодаря за отговорите поръчах от Фарнел 1 ролка ширина 12 мм на цена 1,63 паунда като дойте ще пиша! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|