| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kukata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 21:08 Заглавие: Мултицет който си заслужава |
|
|
Здравейте.Интересувам се някои може ли да ми каже някои свястен мултицет 150 -200 лв.не съм запознат с това коя е по добра марка в тази област.Гледам да е с повече измервани опции.Да има и за капацитет и за индуктивност,честота и др.Гледам да е някои по ``многофункционален`` гледах някякъв HC-506 HUNG CHANG или Protec той има и RS-232 вход.Той за какво се използва.Четох някаде че е по добре да си взема някои с по популярна марка.
Какво бихте ме посъветвали вие?
Благодаря ви
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 21:28 Заглавие: |
|
|
| Да пуснеш едно търсене ,темата е обсъждана многократно ,за тези пари сериозен марков мултимер -трудно! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 0:11 Заглавие: |
|
|
Ползвам ProTek123 имам 3 броя с който се работи нон-стоп 2 ра година и батерии не съм сменял(с 2х1,5В ААА е)!Брат ми в тях и в сервиза е с такъв от преди това..Смятам, че за парите си е перфектен само дето не мери индоктивност... Разгледай и моделите на Fluke с такъв съм работил също и според мен е доста по-добър но и цената е солена ... А тоя HUNG CHANG- не се занимавай с глупости
P.S. 232 порта в конкретния случай е за връзка с PC! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
|