|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darkstar Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 22:30 Заглавие: Проблем с автоаларма RoboGuard RG-88A |
|
|
Здравейте!
Преди 4 месеца си купих тази аларма, след което успешно я инсталирах в съответствие с посочената схема. През този период не съм имал никакви проблеми - всичко работеше перфектно - централно заключване, сензора за вибрация - просто перфектна. Преди 2 дни бях на море (много ясно че гадориите стават когато не трябва) и опитах да отключя колата с дистанционното - направи ми впечатление че лампичката на алармата не мигаше а светеше постоянно. Съответно алармата не сработи и с доста мъка поне успях да отворя едната врата, тъй като нямах ключове в себе си. Помислих си че ако откача захранването й - респективно едната клема на акумулатора нещата ще се рестартират като добрия стар УИН 98 и ще се оправят, но уви това не стана. Обадих се в Конрад - ЕТ Щайнберг от където бях я закупил за скромните 50лв, и от там ми оказаха страхотен съпорт - пратиха ми документацията на майла - просто бяха страхотни. Пробвах да обуча дистанционните но алармата изобщо не сработваше - явно проблема не бе в загуба на динамични кодове. Като се прибрах замерих всички кабели, които са професионално монтирани с кабелни обувки и изолация и всичко беше наред. Алармата все още не работи, има още 18месеца гаранция но ако я сваля за да я рекламирам трябва да настроя всичко както си беше - премахване блокирането на запалването и тн. Имате ли някаква идея какъв може да е проблема - инсталацията е перфекта, работено е по схема и всичко беше суперско за 4 месеца. Помощщщ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 19:45 Заглавие: |
|
|
| Здравей колега.Аз съм със същата автоаларма и имах същия проблем.При мен се оправи като махнах алармата от колата за два дена.Бях решил да я хвърлям,но преди да го направя реших да направя един опит и да я пробвам преди това.За мое учудване алармата си тръгна нормално и до сега си работи.Това беше преди 6-7месеца.Пробвай,може да се получи.Успех. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|