| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 9:24 Заглавие: смяна на магнетрон |
|
|
| Повредения беше на SANYO 900W.Поради липса на 900W със същото закрепване сложих 800W на LG който пасна идеално за монтажа.Даже и цената от 65лв. е добра. Сега си работи нормално ,но и грее повече.На стария радиатора беше малко по голям. Та въпроса ми е тази замяна удачна ли е или да намирам 900W?.Следващия по мощност който ми предлагат е 1200W. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 11:32 Заглавие: |
|
|
niama problem
jivota na magnetrona sthe e po kas.otnositelno! _________________ Утрото е по мъдро от вечерта. |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 11:34 Заглавие: |
|
|
Не мисля че има някакъв проблем.
Тест на изходната мощност на микровълновата печка
Възможен е доста точен начин за измерване ефективната изходна мощност на магнетрона. Прави се следното:
1. Наливаме в стъклен съд точно 1L студена вода от чешмата.
2. Измерваме температурата и T1 при поставяне в микровълновата фурна.
3. Включваме загряване на водата на пълна мощност за точно 63 секунди (по часовник, не по таймера на фурната)
4. В края на цикъла след разбъркване измерваме температурата T2 при изваждане на водата от микровълновата печка
5. Температурната разлика T2 - T1 , умножена с коефициента 70 показва със задоволителна точност изходната мощност, употребена за загряване от магнетрона _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
|
 |
|