Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sell:Eprom Programmer, AVR Programmer

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dkmi
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 20:28    Заглавие: Sell:Eprom Programmer, AVR Programmer Отговорете с цитат

Като си почиствах стаята ми попадна и това:

http://futurlec.com/EPROMProg.shtml

Работи САМО с Windows 98!!! На ХР съм го пускал, но с пипане по настройките на паралелния порт в БИОС-а.
Няма захранване.
Цена: 80 лв.

Имам и един който е за AVR микроконтролери (по спецификация пише всички АВР-и в ДИП корпус, има си 40-пинов ZIF socket) - той се продава за 50 лв., софтуера му е за ДОС (не работи в командния промпт на ХР). Автоматично разпознава какъв чип му е поставен, което означава, че няма нужда да нагласяте джъмпери Smile

032657550 0895716576
Пловдив
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети