|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
djendi Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 14:19 Заглавие: Металдетектор-схема |
|
|
| Здравейте колеги тъй като нямам възможност да си закупя читав металдетектор-монетар реших да си направя дълго се ровех из нета открих доста схеми но не можах да немаря някой който да ми похвали някоя от тях и да се захвана с изработката и а знам че доста от схемите са неточни купих си диск съсхеми и се оказа че вътре не намерих нещо по различно от това което имах но хората ми предложиха една схема от всичките сигурно 100 но след като поразпитах ми казаха че детектора е много слаб и така и се нагърбих да го правя ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен също мога да предоставиа всичките схеми които съм събрал до сега може да са ви полезни ако някой е заинтригуван моля да ми пише тук или на имела [email protected] Предварително ви благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|