| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 17:17 Заглавие: Проблем с браузерите |
|
|
Обикновено съм с Mozilla-та, но нещо не мога да разбера защо в един момент както сърфирам изскача някакво съобщение, че нещо не е наред и ми иска да пратя рапорт за грешка. Изпратя или не, браузера се изключва и при следващо стартиране излиза същото съобщение и нещата се повтарят. След рестарт на компа нещата се оправят до следващото съобщение за грешка. Така е и с IE и OPERA. Преинсталирах уиндовса. Инсталирах най-новата версия на лисицата, но нещата не се оправиха. Та питането ми е дали на някой му се е случвало подобно нещо. Имам чувството, че модема ми се ебава. Ползвам ADSL от БТК. IP адресите са вкарани на ръка.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 17:38 Заглавие: |
|
|
Аз съм с Мозила и чат-пат с Опера и с БТК интернет и никога не ми се е случвало това за което говориш.Ако пак ти излезе това съобщение даи една снимка за да стане по ясно.
Пс.:Какви са тези IP-и адреси? _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 18:18 Заглавие: Re: Проблем с браузерите |
|
|
| Фикри Нури написа: | Ползвам ADSL от БТК. IP адресите са вкарани на ръка.  |
Тука ти е грешката.  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 19:47 Заглавие: |
|
|
dakiss, IP адресите на БТК са известни. Модемите им понякога се шашкат и връзката прекъсва. При ръчно вкарване на адресите в Local Area Conection Status модема поне при мен работи по стабилно, сиреч не губи връзката често. Филипов много добре е схванал проблема и е дал линк. Утре няма да активирам скайпа и така ще работя да видим дали ще има проблеми. Иначе хардуера си е наред, само дето харда се загрява според Евереста(и на пипане) до 46 градуса , но това едва ли е причината. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 20:03 Заглавие: |
|
|
Бих ти препоръчал за DNS да ползваш
212.39.90.42
212.39.90.43
защото в противен случай могат да възникнат конфликти и надеждноста понякога е по-малка.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 23:23 Заглавие: |
|
|
| Фикри Нури - аз като ги вкарам ръчно адресите ми работи по добре.В другия случай от време на време ми се губи нета |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 0:04 Заглавие: |
|
|
Разберете че DNS нямат отношение към проблема. Те служат само за преобразуване на URL към IP. Или вместо да пишете 78.90.140.111 за да влезете в този форум пишете по-лесното за помнене forum.eshop.bg
Като не работи DNS всичко пак може да си го отворите по IP. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 8:52 Заглавие: |
|
|
На мен така ми се случва само в този форум, за това вече рядко мога да пиша тук. С Maxthon съм, ама и с ИЕ7 е същата работа. Като зареди кода на страницата излиза съобщение, че има грешка в кода и браузъра се затваря. Освен на forum.eshop.bg никъде на друг сайт това не ми се случва. _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 16:26 Заглавие: Re: Проблем с браузерите |
|
|
dakiss Според мен си в много голяма заблуда по отношение на IP адресите,а на автора на темата бих му препоръчал да пробва с новия браузер на чичо google http://www.google.com/chrome/ Aз цепя нета от адсли и още няколко доставчика..с mozilata ми летеше но с тоя Chrome нета кърти!И е много по-лек. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|