| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 20:26 Заглавие: Търся схема за TV GRUNDIG M82-169 PalPlus CUC1981 |
|
|
Телевизора е внесен от Германия и е без признаци на живот.В захранването има доста почернели резистори.Благодаря предварително! _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 16:29 Заглавие: |
|
|
Благодаря много колега!Претърсих всичко но неуспях да я намеря тази схема Как се появи така от нищото?! Още веднъж благодаря! _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 16:58 Заглавие: |
|
|
Сега се надявам да ти е ясно кога и от къде (кого) се е появила.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 17:35 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | И при руснаците си я има схемата |
Нека да си я има и тук,схемата е добра,а при братушките повечето нямат акаунти,макар че и мен ме забърсват редовно  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 17:39 Заглавие: |
|
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 21:26 Заглавие: Търся схема за TV GRUNDIG M82-169 PalPlus CUC1981
Важното е, че на 5-та минута се е озовала в обменника
И няма да има нужда от реплики: - ама не мога да я изтегля, ама "показва ми червена точка", ама .... ... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 17:43 Заглавие: |
|
|
Лошо няма да я има и тук.Репликата ми беше на това,че човека казва "че е преровил навсякъде" пък на мене ми отне 3 секунди да я намеря.
А колкото до аккаунтите-моя що го не трият там вече 4та година?
Там искат и да се пише и "мъртви души" не допускат...
Което според мене е не чак толкоз лоша практика щото и тук не са малко хората,които само дърпат,теглят а не са помогнали на никой досега с нищо и са си чиста проба "консуматори".И по-лесно се браузва сред списъците с потребители така...отделно че няма регистрации на спам-ботове из тях.
Уф,много се отклонихме от темата-квото е-важното е че човека си е намерил схемата и всичко е точ. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 17:51 Заглавие: |
|
|
Изписа цяла тирада,поне едно бравос да беше казал бре
Праскай катанеца вече,достатъчно начесахме клавиатурите . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 18:08 Заглавие: |
|
|
Виж сега-аз като качвам не целя някой да ми казва "бравос",да ме награждава с "потупване по рамото" или "усмивка пред строя".Просто качвам.Мненията във този форум,както и файловете се споделят съвсем безвъзмездно-без да се очаква нищо насреща.Каквото и да било то.
Считам темата за изчерпана.
А за катинара си прав.
Ако пусналия темата има нещо още питания по темата и желае да я съживим-да пише на модератор да свалим катанеца. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|