| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
InsaneP Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 12:27 Заглавие: Няма звук на домашен безжичен телефон Panasonic! |
|
|
| Пояснявам телефона е Panasonic model KX-TC206BX-B!Значи слушалката си работи ,но спря да звъни и да се чува писукането при натискането на бутоните!Интересува ме,може ли нещо да се направи в домашни условия или да не се занимавам ,а да търся друг!Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 14:15 Заглавие: телефон |
|
|
| Във най блиският сервиз ! |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 14:40 Заглавие: Re: Няма звук на домашен безжичен телефон Panasonic! |
|
|
Погледни си в упътването от кой бутон се регулира силата на звънене .... _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
InsaneP Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 14:58 Заглавие: |
|
|
| Погледнах,ама то няма кой знае колко регулировки общо взето!Аз се чудя дали пищялката не е изгоряла и направих едно ламерско замерване!Свалих я и я закачих към батерия и тя препука и от това си направих извода ,че работи!Ама като се замисля ,тя може да си пука ама иначе да неще да пищи!Незнам явно и вие от растояние не можете да ми кажете какви измервания да правя! |
|
|
 |
Danev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 16:07 Заглавие: |
|
|
ОТ настройките се оправя това.Моят е друг модел но няколко пъти ми го върти този номер При мен го прави най вече когато батерията почне да сдава багажа  |
|
|
 |
InsaneP Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 18:01 Заглавие: |
|
|
| Еми да ама аз имам един бутон ,който е само силно ,слабо и изключено!А съм сигурен ,защото когато звъни и ми мига лампичката отпреде и сега мига ама не звъни!Определено не е от настройките!Пък и батериата е нова! |
|
|
 |
|